Innostuin sit kuitenki illan päälle säheltämään tuolla keittiössä. Ajatuksena oli hyötykäyttää se perunamuusin loppu sekä valkokastike jossa oli kananmunaa murustettuna sekaan. Kun kerran sitä tuli liikaa tehtyä.
Kulhoon sit kastike ja sit muusi. Vetkuahan siitä tuli. Suolaa hieman sekaan ja sit sämpyläjauhoja ja sekoittelemaan. Niin se kananmuna piti laittaa. Räks sinne sekaan sekin. Lisää jauhoja. Näytti kostealta ja ei ku lisää jauhoja sekaan. Hetkeksi näytti paremmalta ja aattelin että sotken sit käsin. Jauhoja käsiin ja sekoittelemaan. Tarttuhan se kuitenki kiinni sitten. Lisää jauhoja vaan. Lopulta sit muistelin että kyllähän kaveri kertonut että tekee sämpylöitä vähän märästä taikinasta ja hyviä tulee. Lusikalla kuulemma lätkäyttää pellille. Ok. Siispä yritän taikinan saada kädestä irti. Onnistuin sotkemaan molemmat kädet. Suurin osa saatu irti ja sit käsipesulle. Otin sit lastan ja sillä sekoittelin. Mausteita hieman sekaan vielä. Pellille sitten lastalla ja veitsellä laittelin.
Kuvassa ennen uuniin laittoa.
Parikymmentä minuuttia uunissa ja tulos:
Ihan hyvää tuli. Jokin omituinen sivumaku mutta olkoot. Kyllä nuita syö.
Olipahan kokeilu. Hauskaa oli. Huomenna pääsee sit kanapataa säheltämään. Saa nähdä mimmonen soppa syntyy.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti