lauantai 3. elokuuta 2019

Agatha Christie: Lordin kuolema

Dekkarihaasteen kohtaan 9. Dekkari, jossa seikkailee tunnettu salapoliisi



Todella pitkästä aikaa tuli perinteistä salapoliisiromaania luettua. En edes muista koska viimeksi. Nuorempana tuli kyllä luettua ja telkustahan tuli sarjoja. Niitäkään ei ole tullut katsottua. Olipa mukava lukea tällaista. Vaikka nyt oma olo ei oikein ollut keskittymiskykyä. Kestikin pitkään tämä kirja. Paljon normaalia pitempään.

Hercule Poirot ratkaisee. Lordi murhataan ja syylliseksi epäillään hänen vaimoaan, joka on kuuluisa näyttelijä. Vaimo onkin halunnut miehestään eroon. Pyytänyt Poirottia puhumaan miehelleen että saisi avioeron. Lordi on suostunut eroon ja silti murhataan. Monenmoisia mutkia matkassa ennen kuin syyllinen löytyy. Ohikulkijan lausahdus sai Poirotin tajuamaan koko tilanteen, kuka on syyllinen.

Täytyy kyllä lukea lisääkin näitä. Mukavan piristävää vaihtelua. Tekstityylikin niin erilainen. Uskoisin että tää vetäisi hyvin normitilanteessa. Mut olin ja elin sumussa niin lukeminenkin takkus. Kirjassa siis ei ollut vikaa vaan minussa. Jospa tämä nyt tästä normaalisoituis ja pystyis lukemaan taas niin kuin ennenkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti