lauantai 13. heinäkuuta 2019

Marko Kilpi: Undertaker KuolemanlaaksoTuomas joutuu entistä enemmän ahtaalle Kiven kanssa. Mieli meinaa murtua kaiken paineen alla. Tuomas ja Maria ovat tutustuneet Lissuun ja Timppaan. Lissun avulla Maria käy koululla ja varovaista harkintaa opintojen jatkamiseen. Maria on ikikiitollinen että ovat tutustuneet heihin. Tuomas ja Timppa tapaavat yllättävässä paikassa. Näin ollen Timpasta tulee uusia tietoja. Tuomas on viittä vaille purkimassa mieltään Timpalle.

Kivestäkin paljastuu uusia asioita. Koko homma heittää häränpyllyä. Odottelen oikein mielenkiinnolla jatkoa. Mitä kuka häh???? On kyl ovela homma. Tällä jutulla lukijan saa varmasti kiskaistua matkaan että mitä tässä oikein nyt tapahtuu.

Leena on jakamassa ruoka-avustusta ja kohtaa ihmisen joka aidosti kiittää välittämisestä. Se oli hyvin vaikuttavaa luettavaa. Ihanaa että tällaisia kohtauksia on mukana. Niihin samaistuu. Välittäminen, miksi nykyään ihmiset ovat niin välinpitämättömiä. Se oikein rehottaa. Ihanaa hoksia sieltä täältä, ja juuri kirjoissakin näitä jotka välittää toisista aidosti.
Leenan vaalituloskin ratkeaa.

Kirjassa paljon, paljon muuta mielenkiintoista. Todella hyvä tämä sarja. Pidän. Tämä on 3. osa. Käsittääkseni 10-osainen sarja. Mahtavaa.

Kilpi kyllä parantaa ja parantaa tätä tarinaa. Tätä kyllä todella voi suositella. Kiitettävää sekin että helppolukuista ja ei ole sorruttu kapulakieleen tai muuhun sivistyneistön kieleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti