torstai 29. syyskuuta 2016

Aloitus

Mihinkähä sitä nyt tuli taas pää pistettyä. Ollu kyl mielessä blogin kirjoittamista mm. kirjat, keittiö ja kaikenlainen säheltäminen. Jonkinlainen purkukanava omaksi iloksi ja tuleehan samalla noita kirjoja laitettua muistiin mitä tullu luettua.

Tämä tuntui monimutkaiselta mutku osannu poistaakkaan niin olkoot, opetellaan sitten.

Ai niin, harrastan kans painovirhepaholaisia, kielioppivirheitä yms.

Kaikenlaista säheltämistä sitä sattuu ja tapahtuu kun innoissani keittiössä koetan kokata omia juttuja. Tällä kertaa tein valkokastiketta ja enkös sitten vahingossa tehnyt sitä ihan liikaa. Löysin kaapista yrttistä perunamuusijauhetta kun kukaan muu ei sitä syö kuin minä. Nyt sit sain sen käyttöön ja tietenki pussillisesta tulee ihan liikaa. Mietin sit hyötykäyttöö noille mitä huomenna jää. Muistelin ystävien tehneen jonkinlaista rieskaa. Niinpä sit tuumasta toimeen ja kysymään. Sainkin ohjeen sit ja tuumailin että voikohan kastikkeen lopun käyttää kans. No, huomenna sit testataan ja saa nähdä mimmonen lopputulos tulee.

Kirjoista. Luen kyllä kaikenlaisia kirjoja. Toiset aiheuttaa tiiviin kiinnioton että mun, rakastan, ihana. Toiset taas lentään kaaressa pois. Kirjastoa käytän ahkerasti ja kun viimein opin käyttämään netin varaussysteemiä niin totaalinen mopon karkaaminen käsistä. Kirjoja vinopino siellä varauksessa odottelemassa millonka mun vuoro. Löydän hyviä vinkkejä netistä. Mm. Facebookin Dekkariryhmä on oiva paikka löytää hyvää luettavaa. Kyllä, luen dekkareita. Luen myös paljon muuta. Niitä sitten tuonnempana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti