maanantai 30. tammikuuta 2017

Outi Honka: Elämä kiehkuroilla


Otin sit kevyempää ja hauskempaa luettavaa välillä. En nyt keksinyt mihinkään haasteen kohtaan tätä sopivaksi, mut ainakin tohon 100 kirjan haasteeseen käy.

Jonna työskentelee kampaajana julkkisten suosimassa kampaamossa. Jonna joutuu melkoiseen piirileikkiin työnsä ohella. Poikaystävänsä Ekin kanssa suhde viilentynyt ja töissä työkaverinsa Marjo on ilkeä Jonnalle. Vie yhden Jonnan asiakkaan ja pilaa hänen hiuksensa. Eräs asiakas haluaa tietokoneen ja ohjelman, joten sopivat Jonnan poikaystävän Ekin kanssa tapaamisen, johon myös Jonna osallistuu. Toinen asiakas kuulee siitä ja tarjoaa ravintolaansa tapaamispaikaksi. Jonna ja Eki keskustelevat tulevaisuudestaan. Kumpikin yhtä aikaa aloittaa samasta aiheesta. Molemmat tietysti tarjoaa toiselle puheenvuoroa ensin. No, Eki sitten aloittaa ja käy ilmi että molemmat yrittäneet samaa asiaa, joten Eki ehti ensin. Ihmettelee tietysti miksei Jonna saa raivaria, itkua yms. Kummallakin on uusi kumppani ja siksi sitä ero-keskustelua aikoivat.

Tämä ei sopinut myöskään kohtaan: Jossa kukaan ei kuole. Tässä eräs asiakas kuolee. Jonnahan löytää uuden kumppaninsa kanssa asiakkaan ja joutuu shokkiin. Aamulla sitten saa levätä ennen kuin menee kampaamoon. Marjohan siellä tietysti häärännyt kuoppaa Jonnalle koska omistaja on tulossa sinne. Käykin ilmi että kampaamo on myyty eräälle asiakkaalle. Solmut alkaa selvitä ja totuus paljastua.

Ihan kiva lukee vaihteeksi näitäkin. Ei löydy kirjastosta. Divareista saattaa löytyä. Tämä lähtee kiertoon mut vielä en tiedä minnes tän kiikutan. Todennäköisesti kirjaston vaihtokärryyn kun tällä hetkellä lukevia kavereita ei ole samalla paikkakunnalla että vaihtais luettuja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti