perjantai 14. lokakuuta 2016

Ilkka Remes: Kiirastuli



Remes on kyllä loistava kirjailija. Osaa taitavasti kirjoittaa ja saada lukija tempaistua mukaan kirjan juoneen. Tässä kirjassa juoni niin hyvä ja ajankohtaisia aiheitakin. En pystynyt yhdeltä istumalta lukemaan. Tarvitsen taukoja jos menee liian jännäksi. Tässä kirjassa taukoja täytyi kyllä pitää että pää jähty. Olen kerran kysellyt toisilta lukijoilta kokevatko samaa. Ei, eivät koe, pitemminkin päinvastoin. No, ei haittaa. Ehkä joskus joku ymmärtää miten koen.

Kirja alkaa kun vanha puukirkko palaa. Kirkon seinään oli maalattu islamin symboli. Kuva vuodettiin sosiaaliseen mediaan. Lehdet ja poliisi vaikenivat. Luonnollisesti ihmiset raivostuivat. Venäjä suuttui kun Suomi teki puolustusliiton Yhdysvaltojen kanssa. Se repi syvän railon kansalaisten välille. Kahtia jakautunut kansa. Amerikkalaissotilaat tulevat Suomeen ja Venäjä vastaa siihen pirullisella aseella. 1300 km portti avautuu.

Minusta kirja loppui kesken ja syykin selvisi jälkisanoista. Tässä on samoja hahmoja kuin edellisessä kirjassa. Jatkoa siis seuraa vieläkin. Todella mielenkiinnolla odotan seuraavaa kirjaa.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti