perjantai 24. helmikuuta 2017

Gillian Anderson & Jeff Rovin: Jään salaisuudet

Helmet-lukuhaasteen kohtaan 11. Jonkun muun alan ammattilaisena tunnetun ihmisen kirjoittama kirja.

Sopii myös kohtiin: 2. blogi, 5. liikutaan luonnossa, 6. monta kertojaa, 17. kannessa sinistä ja valkoista, 20. vammainen tai vakavasti sairas henkilö, 23. käännöskirja, osittain aita matalin 31. fantasiakirja, 40. kirjailija tulee erilaisesta kulttuurista kuin sinä ja 47. kahden haastekohdan kriteerit



Tämä on jatko-osa kirjalle Liekkien näkijät. En kovin hyvin enää muista sen kirjan tapahtumia mutta hieman alkaa palautua mieleen. Minul jonkin sortin lukujumi että oli hankala lukea tätä. Alkuun vielä kun yritti muistella mitä aikaisemmassa kirjassa tapahtui. Tässä on mukana samoja henkilöitä. Caitlin O'Hara, psykiatri ja hänen kuulovammainen poikansa Jacob. He kummatkin ovat tämän tapahtumien ratkaisevassa roolissa. Etelämantereella tapahtuu jotakin joka vaikuttaa ihmisten ja eläinten käyttäytymiseen. Salaisen ja vaikutusvaltaisen Ryhmän jäsen Mikel matkustaa sinne ja löytää muinaisen kaupungin, Galderkhaanin. Asukkaat ovat odottaneet pitkään päästäkseen vapaaksi.

Tämä kyl mielipuolinen kirja. Valtavasti kaikki tapahtuu mielen tasolla. Mieleen vaikuttamiset. Mikel tulee vahingossa paljastaneeksi näille asukkaille Caitlinin. Caitlin on saanut tietää että Jacobia yritetään saada auttamaan ja siksi Caitlin menee väliin ja osallistuu itse. Loppu oli nopeatempoisempi ja tapahtumarikkaampi että oma kiinnostus pysy yllä. Kirja loppui niin pysäyttävästi että tälle on pakko tulla jatkoa. Ei tämä voi näin päättyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti