keskiviikko 7. elokuuta 2019

J. M. Ilves: Sorjonen Loppupeli

Dekkarihaasteen kohtaan 6. Dekkari, jonka kannessa on ruusu, eläin tai kulkuneuvo



Sorjosen perhe asuu Lappeenrannassa. Kari työskentelee vakavien rikosten erikoisyksikössä. Perhe joutuu todella rankkaan tilanteeseen. Veneestä löytyy kuollut mies ja syylliseksi epäillään Sorjosten Janina tytärtä. Kari ei usko Janinan syyllisyyteen. Muut pistävät tilanteen todella koville ja Janinaa kohdellaan rankasti. Janina alkaa myös itse epäillä itseään että onko hän sittenkin tehnyt teon.

J. M. Ilves nimimerkin takana on kaksi ammattilaiskirjailijaa. Sen kyllä hoksii juonesta ja tekstistä. Todella ovelaa tarinaa ja käänteitä riittää. Teksti on sujuvaa ja tarina etenee. Vaikka melkein luulisi että tässä tarina pian päättyy, mutta se jatkuukin uusien tapahtumien johdosta. Todella taitavaa. Tätä on ihana lukea.

Sarjan toinen ja itsenäinen osa. Vielä on 3. osa odottamassa. Ei kyllä hajuakaan jatkuuko sarja, mutta toivottavasti. Pidän erittäin paljon tästä. En ole telkku-sarjaa kattonut mutta uskoisin että varmasti sekin on hyvä. Suosittelen tottakai näitä kirjoja. On ihana lukea pitkästä aikaa sujuvasti ja ajatusten kanssa. Toimii. Lukujumi ohi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti