tiistai 1. lokakuuta 2019

Karen Kingsbury & Gary Smalley: Petollisella jäällä



Ashley Baxterin tarina. Toki muidenkin Baxterin perheen lasten asioita edistyy ja kerrotaan lisää. Pariisin tapahtumat ovat Ashleyn mielessä. Landon rakastaa Ashleyta ja saa hänet lopulta avautumaan Pariisin tapahtumista. Ashley pelkää että Landon lähtee pois. Landon saa Ashleyn tajuamaan asioita toiselta kantilta.

Eletään 11.9 tapahtumia. WTC-tornit ja terrori-isku. Sekä Landon että Ryan lähtevät paikan päälle avuksi. Tapahtuma on käännekohta perheessä monelle. Toiset kääntyvät Jumalaan päin ja joku loitonee omille teilleen.

Ashley löytää työpaikan missä hän todella viihtyy ja saa aikaiseksi paljon muutoksia. Ihana lukea sitä tapahtumaa.

Kirja on todella hyvä. Ei niin vahvasti vaikuttava kuin ensimmäinen. Mutta kuitenkin. Itkulta ei voi välttyä. Tuli niin syvältä pohjalta kunnon ravisuttavat itkut. Samalla paljon tajuttavia asioita. Kukaan ei ole täydellinen, jokainen tekee virheitä. Rajujakin. Tässä oivia esimerkkejä asioista. Erittäin hyvin oppimista ja ymmärtämistä.

Harmi vieköön että seuraava osa ei ole vielä ehtinyt kirjastoon tulla etten pääse heti käsiksi seuraavaan tarinaan. Ehkä huomenna. Jatkan siis Hovimäkeä tovin.

Aikamedia ei olekkaan taaskaan vaivaantunut vastaamaan, että olisiko Kingburyn kirjoja lisää tulossa suomennokseen. Ovat kyllä todella hyviä ja suosittelen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti