tiistai 4. lokakuuta 2016

Dani Pettrey: Salattu

Hoksin tän kirjan kirjastossa ihan sattumalta. Melkoinen riemuvinkaisu että tälläkö jatko-osa. Takakannesta hoksin McKenna ja juu samoja henkilöitä kuin eka osassa. Dani Pettrey: Uponnut

Tutustuminen Pettreyn kirjoihin viittaa taas Helmet lukuhaasteeseen. Siinä oli kohta: alle 18 v suosittelema kirja. Kysyin ystäväni tyttäreltä mutta sain epämääräisen viittauksen. Juttelin sit jossakin välissä kaverin kanssa keskustelun lomassa muistin että hällä on teini-ikäinen tyttö. Kysyinkin sitten että onko tyttö kotona ja tämmöistä asiaa oli. Hän sit suositteli Dani Pettrey: Uponnut. En ollu kuullutkaan sellaisesta. Tykkäsin tosi paljon.

Tämä Salattu on jatko-osa. Itsenäinen toki että saattaa lukia vaikkei ookkaan tuota edellistä lukenut. Kirjassa selvitellään lumilauttailijan murhaa. McKennan perhe lähtee tutkimaan sitä poliisiystävänsä Landonin kanssa. Reef McKenna joutuu syytettyjen penkille alussa. Siksi perhe haluaa tutkia itse asiaa.

Kirja oli jännittävä. Nämä ovat kristillisiä kirjoja. Se kiinnitti huomioni ja teki vaikutuksen. Minä pidän näistä todella. Ei kaikkien kirjojen tarvitse olla läpi raakoja. Nämä pehmeämpää mutta silti jännittäviä.

Kyllä tätä kirjaa voi suositella.


1 kommentti:

  1. Salattu oli tosi hyvä kirja! Harmittaa vaan, kun luin sen ensin :-). Lainasin molemmat yhtä aikaa, mutta en tajunnut, että sarja. Onkohan kolmatta osaa tulossa..? Jäi kivasti kesken yksi tarina.

    VastaaPoista