keskiviikko 25. syyskuuta 2019

Marja-Leena Tiainen: Rakas Natasha

Luulin eka että tää on uusi painos aiemmin julkaisusta, mutta ei ollutkaan vaan ihan uusi kirja. Kivaa. Nuorille tarkoitettu romaani. Oikein mielenkiintoinen. Tykkään lukea nuorille suunnattuja kirjoja. Eivät ole niin raakoja.

Natasha, nuori nainen, jolla on haaveita, jota kiusattiin koulussa, sotkeutui epämääräisiin juttuihin. Vaikka kirjan nimessä on Natasha, mutta hän ei kokonaan ole pääosassa vaan Joel, joka tutustuu Natashaan. Joel opiskelee vartijaksi. Hän tutustuu biologiseen isäänsä, joka on samalla Natashan isäpuoli. Joel kuulee isältään että hänellä on veli, Anton. Joel haluaa tutustua Antoniin. Olivat suunnitelleen tapaamista. Kohtalo puuttui peliin ja Joelin isä kuoli onnettomuudessa. Joel kutsutaan hautajaisiin. Natasha ei pidä Joelista ollenkaan koska taustalla koulussa tapahtunut kiusaaminen. He tutustuu ja rakastuu kuitenkin. Joel pyytää anteeksi koulun aikaista kiusaamista. Mikä on mielestäni todella hieno asia. Nyt taas on koulukiusaaminen pinnalla että siitä puhutaan. Mielestäni todella tärkeä aihe. Liian monet hyssyttelee ja koettaa vaientaa kiusattujen äänen. Ainakin minä olen tätä kokenut.

Joel joutuu Natashan takia hankaluuksiin. Pian paljastuu koko kaameus. Pidätyksiä tulee.

Jännittävää luettavaa. Olen kovasti odotellut Tiaisen kirjoja. Onneksi nyt tuli. Hänellä on taitoa ja osaamista tehdä kirjoista hyvin eläviä ja helposti pysyy mukana. Lisää lisää kiitos.

Kuvaa en nyt saa liitettyä. Jostain syystä ei nyt toimi. Joten jää kuvattomaksi. Netistä varmasti löytyy kannen kuvaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti