torstai 28. syyskuuta 2017

Jens Lapidus: Top dog

Ei sovellu vapaana olevaan Helmet-lukuhaasteen kohtaan

Sopii kohtiin 2. blogi, 11. jonkun muun alan ammattilaisen kirja, 17. sinistä ja valkoista, 20. vammainen tai vakavasti sairas henkilö, 23. käännöskirja, 24. selvitetään rikos, 40. eri kulttuuri, 47. kahden haastekohdan kriteerit ja 49. vuoden 2017 uutuuskirja



Sarjan päätös osa. Oli vähä vaikea alussa tähänkin syventyä kun luin tämän sarjan 1. osan eka ja toisen sarjan viimeisen osan sen jälkeen. Meni kivasti sekaisin. Pitäs lukee järjestyksessä.

Nuori nainen Roksana muuttaa asuntoon ja löytääkin sieltä huumevaraston, jota poliisikaan ei löytänyt. Hän kavereidensa kanssa käyttää sekä myy sitä. Aineiden omistaja käykin sitten perimässä siitä rahaa. Roksana hankkii aineksia ja alkaa valmistamaan huumetta, järjestää megabileet. Hän kaverinsa kanssa yrittävät epätoivon vimmalla saada rahat kasaan ja maksaakseen velkansa.

Teddyn sisarenpoika Nikolai lähtee kostoretkelle. Tutustuu Roksanaan. Nikolai saa lopulta selville kuka oli tilannut hänen ystävänsä murhan. Nikolai pääsee lopulta kasvokkain tilaajan kanssa.

Teddy ja Emelie, mikä ihana pari. Pitävät välillä hiljaisuutta ja välillä ovat yhteyksissä. He selvittävät sitä raiskausrinkiä. Ja saavatkin hyvin selville asioita. Mutta mitä tekee poliisi, onko Nina sittenkin pahis vai hyvis. Raiskausringin koukerot ulottuvat pitkälle.

Emelilelle käy hassusti ja sillä on suuret vaikutukset hänen ja Teddyn välillä. Loppu hyvin, kaikki hyvin. Pidin kovasti tästä kirjasta. Yhtenäisyys selkeämpi jos lukee järjestyksessä. Ehkäpä joskus olisi siihenkin aikaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti