keskiviikko 11. heinäkuuta 2018

Eija Piekkari: Pako portin alta



Tuntui että tässä kirjassa harpattu eteenpäin. Ehtinyt tapahtua kehitystä. Mietin jopa että onko mulla jäänyt joku kirja välistä.

Tämä oli jännittävä ja loppuun asti sai odotella syyllisen paljastumista. Minul ei ollu hajuakaan että kuka on syyllinen kun tätä luki.

Hirvijahdissa ollut porukka löytää murhatun naisen. Poliisi tutkii asia mitä on tapahtunut. Pian sitten löytyy uusi ruumis. Tutkimukset etenevät hitaasti. Samalla mielenkiintoisia hahmoja tässä kirjassa. Riikastahan pidän, mut tällä kertaa jopa minua ärsytti hieman hänen tyyppinsä.

Krisse saa uuden naapurin ja pakettiautolla ajamiset saavat epäilemään uutta naapuria varastetun tavaran kätkijäksi. Kasolan veljekset palaavat takaisin ja he yrittävät käydä tutustumassa Krissen uuteen naapuriin. Siellä on iso vihainen koira joka vahti pihaa. Veljekset joutuivat palaamaan takaisin Krissen luo. Krisse pyytää työkaveriaan tutkimaan naapurinsa taustat. Jonkin ajan päästä nuori mies tuleekin Krisseä tapaamaan ja esittäytymään. Samalla monet asiat selvisi ja Krisseä nolotti.

Minusta tää kirja oli tosi taitavasti kirjoitettu. Hyvin pysy mukana ja jännitystä riitti loppuun asti. Monenlaisia tapahtumia jotka kiinnosti ja piti mielenkiintoa yllä. Mahtavaa. Sitte lisää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti