perjantai 27. heinäkuuta 2018

Emma Chase: Taklattu



Pari ystävää suositteli tätä kirjaa ja toistakin. Otin nyt sit lukuun. Voi hyvät hyssykät että sai nauraa ihan kunnolla. Kirja on oikein mainio ja hauskasti kirjoitettu. Tämä kirja on miehen näkökulmasta kirjoitettu.

Drew Evans, kunnon pelimies, oikein komea ja naiset ovat sulaa vahaa hänen kanssaan. Drew kohtaa Katherine Brooksin jossakin ravintolassa ja toteaa että tuon haluan. Käykin sitten ilmi että Kate on heidän firman uusi työntekijä. Luonnollisesti heidän välillä kipinöi. Ottavat rajusti yhteen ja kilpailevat töistä. Heille syntyy myös seksisuhde. Drew-ressukka joutuu ekaa kertaa elämässään rakkauden pauloihin. Sehän tekee kipeää. Väärinkäsityksen takia homma menee pieleen. Katekin epäilee että kestääkö rakkaus.

Pitkästä aikaa tällainen näin hauska kirja. Kirja on kyllä juuri sitä mitä lupaa. Hauskempi kuin muut eroottiset kirjat yhteensä. Todellakin suosittelin tätä jo muillekki ystäville. Kuulin että tätä on vain tämä ja Torjuttu suomennettu. Ei ku sit vaan taas kustantajalle, Bazar, viestiä että näitä lisää. Helinä Kangas näemmä toiminut suomentajana. Jos pidätte kirjasta, kantsii kertoa se kustantajalle, ehkä tuurilla saisimme lisää jos tarpeeksi moni niitä toivoo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti