maanantai 2. heinäkuuta 2018

J. R. Ward: Rakastaja - vihdoinkin

Helmet-lukuhaasteen kohtaan 27. Kirjassa on sateenkaariperhe tai samaa sukupuolta oleva pariskunta



Aika nopeasti tiesin minkä kirjan luen tähän kohtaan. Tämä kirja kertoo Blayn ja Qhuinnin rakkaustarinan. He ovat tunteneet pitkään toisensa. Blay on homo, mutta Qhuinn bi. Blay on koko nuoruuden nähnyt Qhuinnin temppuuvan eri naaraiden sekä urosten kanssa. Blay on aina ollut rakastunut Qhuinniin. Tässä tarinassa kerrotaan heidän ensiaskeleistaan toisiaan kohtaan. Blay seurustelee Qhuinnin serkun Saxtonin kanssa. Qhuinn ja Layla odottavat lasta, vaikka eivät yhdessä olekkaan. Kaikenlaisia mutkia matkassa ja sekoilua keskenään. Kumpikaan ei tietenkään puhu asioista vaan olettavat tietävänsä.

Teksti on suoraa mutta ei mene ronskiuden puolelle kuitenkaan. Pidän näistä tarinoista. Nämä on aikuisille suunnattu koska seksi on vahvasti läsnä näissä tarinoissa.

Valitettavasti emme saa enää lisää näitä MTV emmekä muitakaan Wardin kirjoja suomeksi. Viisas Elämä panttaa kirjoja etteivät myy eivätkä itsekään niitä suomenna. Tosin ovat vastikkeensa julkaiseet etteivät panttaa ja kuka tahansa voi kirjat ottaa käännettäväksi. Ainakin yks kustannusyhtiö on sanonut että Viisas Elämä ei halunnut myydä tätä sarjaa. Emme käsitä tätä. Jos eivät itse halua sitä jatkaa mutta eivät myöskään anna muiden jatkaa. Nyt väittävät että ei pidä paikkaansa. Totuus kai jossakin välimaastossa. Pitänee asia ottaa fani-porukan kanssa puheeksi mitä nyt tehdään. Kunhan jaksais vain.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti