maanantai 25. kesäkuuta 2018

J. R. Ward: Ikuinen rakastaja

Helmet-lukuhaasteen kohtaan 48. Haluaisit olla kirjan päähenkilö



Ehdottomasti tämä tähän kohtaan. Mary on toinen päähenkilöistä. Kertoo Rhagen ja Maryn tarinan. Mary on ihminen. Harmaa hiirulainen, näkymätön, huomaamaton, tuiki tavallinen nainen. Mary on vakavasti sairas. Mary työskentelee lakitoimistossa ja vapaaehtoisena auttavassa puhelimessa. Mary saa sinne mykkiä puheluita, joissa puhuta mitään. Se on John. John seuraa Marya kotiin. Marylle käy selväksi että John on mykkä. John käyttää viittomakieltä, jota Marykin osaa. Mary on myös työskennellyt menneisyydessä vammaisten lasten parissa. Oppinut viittomakielen. Maryn naapuri, Bella tulee tervehtimään heitä. Bella on vampyyri kuten Johnkin. John on muutoksen kynnyksellä. Niinpä Bella käy soittamassa Veljeskunnalle Johnista. Järjestää tapaamisen sinne. Silleen Mary tapasi Rhagen.

Rhagella on peto selässään ja sen ilmitullessa Rhagella kestää pitkään toipua. Sen seurauksena myös Rhage ei näe hyvin. Hän törmää keskuksessa Maryyn. Rakastuu Maryn ääneen. Siitä alkaa heidän tarina. He käyvät treffeillä, riitelevät, rakastelevat, eroavat, palaavat yhteen, juhlivat ja kaikkea mahdollista.

Wardin kirjat ovat aikuisille suunnattu. Tarinoissa on seksuaalisuus vahvasti läsnä. Ei kuitenkaan ronskisti vaikkakin muuten suorasukaisia ovatkin. Tarinat vaan toimii ja nappaa niin hyvin matkaansa.

Valitettavasti emme saa enempiä suomennoksia, koska Viisas Elämä panttaa näitä kirjoja. Eivät suomenna itse mutta eivät myöskään halua myydä niitä. Mikäli jos haluat auttaa, laita palaute Viisas Elämälle että näitä suomennoksia lisää tai myyvät sarjan jollekki toiselle. Meitä on usia jotka ovat palautetta laittaneet ja mm. Facebookissa käyty 1 * arvostelu sivulle antamassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti