sunnuntai 24. kesäkuuta 2018

Liisa Vuorinen Pimeys ja paluu

Helmet-lukuhaasteen kohtaan 9. Kirjan kansi on yksivärinen



Viime vuoden lopulla tai tän vuoden alussa kävin läpi kirjahyllyä ja olihan mulla pari yksiväristä kirjaa. Ajattelin että tämän luen tähän kun en ole tosi pitkään aikaan tätä lukenut. Pätkiä muistinkin kirjasta.

Tää on hengellinen kirja. Kertoo sokeasta nuoresta naisesta, Miimistä. Miimi harhautuu pimeille poluille. Hän saa vahingossa parapsykologiasta kertovan kirjan käsiinsä. Ei näe lukea mutta pyytää naapurin Eevaa lukemaan. Eeva jonkin verran lukee mutta kieltäytyy sitten, koska ei ole hyvä asia uskoville. Miimillä on ystäviä jotka ovat tällaisessa mukana. Miimi harhautuu mukaan. Hänestä tulee kuuluisa, että ihmiset ottavat yhteyttä, tulevat käymään ja pyytävät kaikenlaista. Eräässä tilaisuudessa Jeesus puhuttelee Miimiä. Miimi päättää palata takaisin Jeesuksen pariin. Siitä alkaakin tahtojen taistelu. Miimillä on onneksi tukea ja apua.

Miimi saa yllättävän vieraan. Se oli rukousvastaus hänelle, jota hän on kaivannut pitkään. Rakkauskin vielä astuu Miimin elämään.

Minusta tää tarina oli ihana. Kirja vaan loppui kesken että olisin halunnut tietää miten kävi. Teki hyvää lukea tämä. Suosittelen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti