torstai 21. kesäkuuta 2018

C. J. Tudor: Liitu-ukko




Dekkariklubi jakoi taas kirjaa ja pääsin mukaan. Mahtavaa. Sain viime yönä luettua loppuun. Woohoo, pidin tosi paljon tästä kirjasta. Piti hyvin otteessaan. Alusta jo nappas mukaansa. Teksti sujuvaa ja helppoa lukea. Riittävän suurta että ei tarvinnu suurennuslasia. Siitä iso kiitos. Luvut sopivan pituisia ja ei mennyt jaaritteluksi. Loppu oli tosi yllättävä, en tällaista osannu odottaakkaan. Jään kyllä odottamaan mielenkiinnolla seuraavia kirjoja.

Kannessa lukee Vuoden pelottavin kirja! Riippuu lukijasta. Ei tämä minulle ollut kovin pelottava. Kiinnostava pitemminkin. Mut joo, tuo tosiaan riippuu lukijasta. Jollekki toiselle tämä voi olla pelottava kirja.

Kirjassa eletään nykypäivää sekä vuotta 1986. Silloin Eddie ja kaverinsa ovat 12-vuotiaita. Kukaan heistä ei muista miten koko homma alkoi. He piirsivät liitu-ukkoja, jotka olivat heille salainen koodi erilaisista asioista. Jokaisella oma värinsä niin siitä kans tiesi että kuka oli jättänyt viestin. Eräänä päivänä salaperäinen liitumies johdattaa heidät paikalle jossa on ruumis. Sen jälkeen kaikki muuttuu. 30 vuotta myöhemmin jokainen heistä sai salaperäisen kirjeen, jossa on vaan kuva liitu-ukosta. Sit yksi heistä kuolee.

Kirjaa voin tosiaan suositella. Kiinnostava uutuus. Olen kiitollinen että sain tämän ennakkoon luettavaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti