sunnuntai 23. joulukuuta 2018

J. K. Rowling: Ihmeotukset Grindelwaldin rikokset



Ei kauheen kauaa kun otin ystäväni kaa puheeksi tän kirjan että eikös se ole tulossa. On on. Nyt sit saatu luettua. Kyllä on sitten kaunis kirjan kansi.

Tämä on samalla tavalla kirjoitettu kuin 1. osakin. Elokuvakäsikirjoitus-muotoon. Ei se tahtia haitannut. Onhan toki erilainen ja suppeampi kuin normikirja, mut silti tyhjää parempi. Aion kyl leffankin katsoa jahka se ilmestyy esim. kirjastoon.

Lisko Scamahderin seikkailut jatkuvat. Lisko on kyllä ihana tyyppi. Tässä oli kyllä ihana jälleennäkeminen, jonka jo leffa-mainoksissa hoksin. Pääsi spontaani Jippii-huuto.

Grindelwald pakenee ja kokoaan joukkoja. Hän haluaa että velhot hallitsevat maailmaa. Tarinassa seikkaillaan ympäri maailmaa, New York, Pariisi, Lontoo sekä Tylypahka. Sijoittuu vuoteen 1927. Tavataan vanhoja tuttuja Pottereista. Dumbledore ja Grindelwald olivat joskus ystäviä, mutteivat enää. Dumbledore lähettää Liskon pysäyttämään Grindelwaldin. Liskon ystävät ovat mukana ja lopuksi jokainen joutuu tekemään valinnan, ystävyys ja lojaalisuus kokee koetuksen. Pojan menneisyys selviää ja hän saa vihdoin nimen. Kyllä loksahti suu auki että ihanko totta. Jäädään jännällä odottelemaan seuraavia osia. Mielenkiintoista.

Tämän luki tosi nopeasti. Lähes päivässä kokonaan. En haluais marissa, mut olispa täyspitkä kirja. Mut joo-o, tämä on tyhjää parempi, että tykkään ja luen. Leffa pitää tosiaan kattoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti