maanantai 10. joulukuuta 2018

Jussi Adler-Olsen: Selfiet



Tämä kirja avaa Rosen menneisyyttä. Oikein mielenkiintoinen ja hyvä homma. Nyt saa ymmärrystä miksi Rose on käyttäytynyt siten. Rose loukkaantuu Carlille ja häippäsee. Esiintyy taas siskonaan ja vaatii anteeksipyyntöä. Rose on poissa töistä.

Assad poksahtaa kunnolla Carlille siitä kun Carl aina korjaa Assadin vääriä sanoja. Ymmärrettävää, mutta sinänsä harmi, koska nämä Assadin sanavirheet ovat olleet hauskoja. Carl ei itse ole tajunnut asiaa että hän aina korjaa Assadin sanoja. Liekkö Assad nyt sit oppii puhumaan oikein.

Kaikki rikokset nivoutuu taitavasti yhteen. Vanha nainen pahoinpidellään, autoilija ajaa tahallaan jalankulkijoiden yli ja kaikki ovat nuoria naisia, raaka yökerhoryöstö. Selfie tuo ilmi että nuoret naiset tuntevat toisensa ja heillä on sama sosiaalityöntekijä.

Osasto Q saa kiusakseen myös televisiokamerat, jotka seuraavat heitä. Carl koettaa aina keksiä mikseivät voi tulla mukaan. He pääsevät kuin pääsevätkin erääseen kiinniottotilanteeseen mukaan kuvaamaan ja saavat loistavaa materiaalia itselleen.

Kirja on oikein hyvä ja pääsi hyvin sisälle tarinaan. Tempaa mukaansa nopeasti. Henkilöt mielenkiintoisia ja etenki Rose tällä hetkellä kun hänestä tuli paljon lisää tässä kirjassa. Jäänkin odottamaan innolla jatkoa miten jatkossa Roselle käy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti