keskiviikko 26. joulukuuta 2018

Lars Kepler: Lazarus



Joona Linnaan ottaa yhteyttä Saksasta komisario. Leirintäalueella on tehty raaka murha. Tapauksessa piilee yhteys Joonaan. Euroopassa eri paikoissa alkaa löytyä ruumiita. Alkaa sitten raksuttaa, että onko Jurek todellakin kuollut. Saga vakuuttaa että Jurek kuoli. Joona epäilee asiaa. Suotaa ja huopaa, onko vaiko ei. Miten se voi olla mahdollista.

Joona tapailee Valeriaa ja tytär Lumi seurustelee sekä opiskelee. Molemmat ovat vaarassa. Joona toteuttaa oman suunnitelmansa. Lumi raivostuu tilanteesta, jolle ei mahda mitään.

Saga joutuu pahaan ansaan ja tulee vahingossa paljastamaan asioita. Sillä on omat seuraukset. Se vaikuttaa Sagan ratkaisuun.

Tässä oli myös mukana mielenkiintoinen sivuhahmo, Majava. Hänellä on erityinen kyky. En usko että Majava välttämättä olis enää jatkossa mukana. Mut toivon sitä silti.

Dekkari pitää otteessaan hyvin. On erittäin jännittävä ja mukaansa tempaava. Todella taitavasti kirjoitettu. Saa selkäpiitä karmivat tuntemukset yrittäen seurata ja ymmärtää mitä tässä on tapahtunut ja miten.

Kuulin tutulta että tässä on jokin virhe. En paikantanut. Enkä enää edes muista mihinkä se liitty. Ei ainakaan minun lukemista haitannut.

Jään odottamaan innolla seuraavaa kirjaa. Tämä on tosi hyvä sarja. Pidän ehdottomasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti