maanantai 31. joulukuuta 2018

Sharon Sala: Yhdessä tuulta päin



Hähää onnistuimpa. 100. kirja. Kyllä olen tyytyväinen.

Tässä oli tuttuja piirteitä että mietin, olenko lukenut aiemmin. En kuitenkaan löytänyt merkintää. Saattanee toki olla että joku toinen kirja samankaltainen että sotken keskenään. Kuitenki tuntuu vahvasti että olen tämän joskus lukenut. No, oli miten oli. Hyvä tämä oli kuitenkin.

Amalie on joutunut työssään ammutuksi. Hän perii mummiltaan talon, Vatikaanin. Sinne hän on matkalla. Samalla myrsky iskee. Amalie pääsee kuitenkin perille. Samalla myrsky hajottaa kaupunkia. Neljä vankia pääsee pakenemaan. Yksi heistä on peitetehtävissä oleva agentti, Nick. Kuinka ollakkaan, vangit pääsevät Amalien kotiin. Veljeksistä toinen on loukkaantunut pahoin. Hän on sen porukan pomo. Yksi miehistä, Lou, haluaa Amalien ja yrittää raiskata hänet. Nick suojelee Amalieta. Rosvojoukko saa vihdoin Amalien auton pois puun alta. Amalie pakenee Lou perässään. Kun Nick virkoaa, hän lähtee heidän perään.

Kirja on kyllä jännittävä, romanttinen, ihana. Pidän kovasti. Alussa oli toki hieman hankala päästä sisään mutta nopeasti sitten pääsikin ja luku sujui hyvin. Vähän voisi sanoa että tyypillisä romanttisia jännäreitä. Ei haittaa. Välillä hyvää vaihtelua. Harmi vaan että seuraavaa osaa ei voi varata kirjastosta. Pitää selvittää tuonnempana että miksei ja haluan sen lukea. Jospa ne sit hankkii lainattavan seuraavan osan.

Helmet-lukuhaastekkin alkaa sitten seuraavan kirjan kanssa. Tän ehdin just saada loppuun ennen vuoden vaihtumista.

Oikein lukurikasta uutta vuotta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti