tiistai 12. helmikuuta 2019

Karen Kingsbury: Julkisuuden valokeila

Helmet-lukuhaasteen kohtaan 40. Kirja käsittelee mielenterveyden ongelmia



Valitsin tähän kohtaan, koska kirjassa käydään oikeudenkäynti mielisairasta fania vastaan, joka yritti tappaa Daynen ja Katyn. Nainen kuvitteli mielessään että on naimisissa Daynen kanssa. Jotenkin jakautunut persoonallisuus että on välillä joku toinen ja joku kolmas. Oikeudenkäynnissäkin nainen sai raivokohtauksen ja uhkaili Katya.

Paparazzit seuraa Daynea edelleen ja ovat kiinnostuneet kuka on se salaperäinen nainen. Oikeudenkäynnissä Katyn nimi tulee julkisuuteen. Siitäkös paparazzit innostui. He seurasivat Daynea ja Katya joka paikkaan. Riitti vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Dayne haluaa varjella sekä Katya että Baxterin perhettä julkisuudelta. Sen takia Dayne vetäytyy, vaikka kaipaa todella paljon heitä.

Baxterin perhe tietää nyt kaikki että lapsilla on vanhempi veli. Isä John ei ole vielä paljastanut että kuka. Ashley on todella sitkas ja vahingon kautta hän kuulee jotakin ja osaa sitten laskea 1+1=2. Tämä osoittaa taas jopa tahattoman juoruilun vaarat. Ihminen on fiksu ja hoksaa yhdistellä asioita. Jos ei voi jotakin kertoa, on parempi kun ei puhu asiasta yhtään mitään.

Minä niin rakastan tätä sarjaa. Tämä oli rankka mutta kaunis kirja. Opettavainen monella tapaa. Lähtee sit sarjan viimeinen osa lukuun. Onneksi Kingsburylla on toinenkin sarja suomennettu että sinneppä sitten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti