keskiviikko 27. helmikuuta 2019

Kari Hotakainen: Tuntematon Kimi Räikkönen

Helmet-lukuhaasteen kohtaan 43. Kirja seuraa lapsen kasvua aikuiseksi



Kaveri piipahti kylään ja kiikutti tämän matkassaan lainaksi. En sillo varsinaisesti ollu tällaisen lukutuulella mut halusin lukia pois että saan palautettua ja ei jää pyörimään tänne. Pohdiskelin samalla mihinkähä kohtiin tämä passais. Kävi ilmi että tämä on tietokirja, ei siis elämänkertomus/muistelmateos. No toki olis voinut tulkita miten tahtoo, mut en ole varma miten tiukkaan tuossa toisessa haasteessa sit vaaditaan suoritukset. Helmet on onneksi oman tulkintansa varassa. Tämä sopi justiinsa tuohon kohtaan. Melkoisen haasteellinen kohta minulle.

Hotakainen on selkeesti oikea valinta tämän kirjoittamiseen. Pidin kovasti tyylistä. Olen aiemminkin lukenut jonku Hotakaisen kirjan ja pidin siitä. Tyyli on hauska ja huumoria mukana. Kirja vei mennessään ja oli mielenkiintoinen. Kerroin ystävällenikin tästä ja hän inhoaa Räikköstä. Hänen mielestä Räikkönen on ylimielinen. Minul ei oikein itsellä ajatuskuvaa Räikkösestä, kun en ole formuloita seurannut vuosiin enää. Toki jotakin jäänyt mieleen mm. Iceman, Kimi ei paljoa puhele. Kirjasta saa ihan toisenlaisen kuvan Kimistä. Todella hyvä lukukokemus.

Kirjaa voi kyllä hyvin suositella. Tässä on paljon sellaisia asioita mitä ei välttämättä julkisuudessa löydy. Sain sellaisen kuvan Kimistä, että on järkevä mies. Nostan hattua. Toivotan kaikkea hyvää tulevaisuuteen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti