lauantai 2. maaliskuuta 2019

Veera Vaahtera: Kevyesti kipsissä

Helmet-lukuhaasteen kohtaan 36. Kirjassa ollaan yksin



Kirja introvertista Lotasta. Ihan vastikään luin jutun introverteista ja heidän älykkyydestään yms. Nyt osui tällainen kirja lukuun. Lotta on lukutoukka ja töissä kirjastossa vahtimestarina. Lotta onkin sitten aikamoinen mestari piiloutumaan kirjan kanssa millo minnekkin. Kirja koittuu kohtaloksi kun Lotta joutuu auton alle kävelleessään kirja nenun eessä. Jalkaan sitten tuli kipsi. Eikä siinä kaikki. Lotan talossa sattui vesivahinko, joten Lotta kipseineen ja kirjoineen joutui muuttamaan siskolleen. Sisko naisystävänsä kanssa koettivat treffejä Lotalle järjestää. Lotta suostuikin tapaamaan. Tapasi muutaman miehen. Kuka heistä se oikea ja sopiva Lotalle.

Kirja oli todella hauska. Nauroin monta kertaa eri tapahtumille. Lotta on riemustuttava hahmo kirjoineen ja lukuintoineen. Lotta viihtyy yksin. Sen takia just passeli tähän Helmetin kohtaan. Muu ei kyl nyt tullut kysymykseenkään. On niin osuva.

Mukavaa kevyttä luettavaa välissä. Meinas lukujumia pukata ja mietin tämän aloittamista. Kirjasto, kirjat ja lukuinto veti sit että haluan tämän lukea ja olisko tämä unelma-ammatti kohtaan. Ei ihan.

Suosittelen tätä. Ystävälleni täytyi heti sillo viestittää että tämä. Hänellä onkin Vaahteran kirjoja lukulistalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti