lauantai 31. joulukuuta 2016

J.R. Ward: Viskin ruhtinaat



Vuoden viimeinen kirja. Se on 129. kirja.

En muista mistä tämän bongasin. Luultavasti kustantajan sivulta joulukalenterista. Taisi olla kohta jossa sai valita voittokirjan. Pääsi kyl megamainen riemuvinkaisu että tämä. Heti kyl varasin kirjastostakin tämän. Olis pitänyt palauttaa heti joulun jälkeen mut otin uusinta kerran.

Minä pidän J.R. Wardin kirjoista. Lähinnä se MTV on mun juttuni mitä kerään. Olen toki sen Langenneet Enkelit-sarjan kans lukenut. Tämä oli ihan uus juttu. Hoksin tästä maininnan 100 kirjan haasteessa kun tuttu mainitsi lukevansa tätä enkuksi. Ystävän kanssa sit turistiin kirjasta. Hän kertoi omaa mielipidettään. Olinkin siihen varautunut mutta ei minulle tullut samaa tuntemusta.

Tämä kertoo upporikkaasta viskillä vaurastuneesta suvusta. Salaisuuksia, kieroja temppuja, petoksia, skandaaleja. Vauhdikasta menoa siis. Talon yläkerrassa asuu perhe ja alakerrassa henkilökunta. Henkilökunta raataa pitääkseen yläkerran kulissit pystyssä. Tokihan löytyy kerroksien yhdistävä tekijä eli kielletty pari, perheenjäsen sekä työntekijä. Kuinka heidän käy.
Pikkuhiljaa salaisuudet alkaa paljastua. Talo asukkaineen joutuu muutoksen pyörteisiin.
Kirja loppui silleen että käsitin kirjan saavan jatkoa. Ainakin toivon tätä sormet, varpaat ja vielä silmätkin ristissä. Haluan ehdottomasti lukea tätä sarjaa lisää. Erittäin kiinnostava loppu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti