tiistai 28. marraskuuta 2017

Lauri Nurmi: Perussuomalaisten hajoamisen historia



Perussuomalaiset jakaa mielipiteitä puolesta ja vastaan. Osa tykkää kovasti ja toiset taas vihaa syvästi. Meinasin ensin että ei jätä ketään kylmäksi, mut jättää se, koska kaikki ei ole politiikasta kiinnostuneita. En kyllä itsekään ymmärrä politiikkaa vaikka sitä seuraankin jonkin verran.

Kirjan kuvassa on kaksi shakkinappulaa. Kumpi on kumpi.. Se on lukijan päätettävissä.

Kirja kertoo paljon sellaisia asioita mistä ei ole julkisuudessa puhuttu. Vaikka seurasinkin silloin sitä kohinaa mitä tuli puheenjohtajan valinnan seurauksena. Enkä yhtään osannu odottaa hajoamista. Olin yllättynyt. Petyin. Pidin loikkaajia huonoina häviäjinä. Olisivatten voineet antaa Halla-aholle mahdollisuuden. Mikäli ei tyytyväisyyttä senkään jälkeen niin mikäpä se siinä sit jos haluaa lähteä. Mut heti. Eiii hyvä homma. Vaikka toisaalta tuon ymmärtää jos heille sit Halla-aho on niin vastenmielinen.

Nyt sit paljastui silloin epäilty että tämä loikkaus oli suunnitteella jo pitkään mikäli Halla-aho voittaa. Siihen puuttuneet toiset puolueet ja jopa pressa. Ei ole tainnu minkään muun puoleen puheenjohtaja vaaleihin muut puolueet ja/tai pressa puuttua. Jotensakin käsittämätöntä. Mitä ihmettä se muille kuuluu. Hoitaisivat omia asioita eikä tukkia nokkansa muiden päätöksiin. Tämä meni yli ymmärryksen ja iso pitkä miinus heille. Hyihyi!

Kirjan alku vähän tuntui oudolta kun pomppelehti välilä 2015 ja 2017, mutta tuohon tottui kuitenki. Kirja on hyvin kirjoitettu ja laajasti. Vaikka tämäkin tietokirja niin silti kiinnostava ja pysyi hyvin mukana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti