sunnuntai 14. lokakuuta 2018

Katarina Wennstam: Alfauros


Jack Rappe on näyttelijä ja Ruotsin himotuimpia poikamiehiä. Jack on erittäin komea mies. Hänet löydetään kotoaan vatsa auki viillettynä. Pikkuhiljaa alkaa tulla ilmi julmia tekoja. Raiskauksia, hyväksikäyttöjä ja aina nuoria tyttöjä. Onko joku heistä sitten puolustautunut rajummin vai mitä tapahtui.

Kirjassa on samoja henkilöitä kuin aiemmissakin. Kirjoitettu monessa osassa missä tapahtuu mitäkin. Tarina silti yhdenmukainen ja pysyy hyvin mukana.

Jack nauttii siitä että tytöt sanovat ei ja ovat kunnollisia. Se saa hänet haluamaan ja himoamaan enemmän. Houkuttelemaan tyttöjä suostumaan.

Jack ja Emma ovat juhlissa ja sitten matkalla Jackin luo. Jackin naapuri on katkera ja kateellinen Jackille. Naapuri on valokuvannut tyttösiä jotka sitten odottaneet taksia lähteäkseen Jackin luota pois. Naapuri osuu kotiinsa juuri silloin kun Jackin luona on ambulanssia, poliisia. Hän jää paikalle kysymään mitä on tapahtunut kun hän asuu naapurissa. Hän sitten kuvaa Jackia kun hänet kärrätään ambulanssiin. Myy tietysti ne kuvat.

Sitten palataankin jo alkuun että miten Jack ja Emma tapasivat. Emma tuli valituksi näytelmään ja joutui raa'an raiskauksen näyttelemään Jackin kanssa. Se päivä oli Emmalle yllättävän rankka. Hän sitten keskustelee usein Jackin kanssa ja tutustuvat. Heille sitten kehkeytyy suhde. Pikkuhiljaa Jackin raakuus tulee ilmi.

Kirjan loppuosiossa oli mielenkiintoinen oikeudenkäynti tarina Jackista ja Emmasta. Se oli tosi hyvin kirjoitettu ja tykkäsin siitä osiosta tosi paljon.

Tämä oli näemmä trilogian päätösosa. Jatkossa uusissa kirjoissa ehkei sit enää näitä samoja ihmisiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti