torstai 4. lokakuuta 2018

S. K. Tremayne: Ennen kuolemaani



Kath on menettää henkensä auto-onnettomuudessa. Kath ei muista tapahtumia. Hän yrittää muistaa. Hänen kälynsä on psykologi joka yrittää auttaa. Kath muistaa välähdyksiä. Hänen komea miehensä tuntuu olevan etääntynyt ja Lyla-tytär käyttäytyy omituisemmin. Lyla puhuu jostakin omituisesta miehestä joka liikkuu nummilla. Lyla tuntuu vihaavan isäänsä. Väittäen että isä vakoilee heitä. Adam vakuuttaa syyttömyyttään. Kuka heitä vakoilee. Lylalla on sairauksia joita ei ole kuitenkaan lekurissa diagnoositoitu. Lyla sotkee ihmisten kasvot, että ei pysty tunnistamaan. Kath epätoivoisesti selvittää mitä oli tapahtunut. Kyselee ja saa selville pieniä asioita. Vieläkään hän ei pystynyt kokonaan muistamaan. Tietää että joku mies oli hänen seurassaan, mutta kuka. Adam vakuuttaa että hän se ei ole. Joku Adamin kaltainen kuitenkin.

Alku hieman kankea ja meni tovi ennen kuin pääsi tarinaan sisään. Tiedän että Tremayne on hyvä kirjailija. Kuten tämäkin tarina on oikein onnistunut. Jännittävää seurata kuka oli mukana, mitä tapahtui. Ei osannu arvata tällaista. Erittäin hyvä lukukokemus. Lylan kuvaukset oli hyviä. Välillä hän oli ärsyttävä mutta lopussa ihana tapahtuma hänelle.

Jokainen hänen ilmestyneistä kirjoista on itsenäinen että tämä ei ole sarja. Siksei väliksi missä järjestyksessä lukee. Odotan innolla uusia tarinoita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti