sunnuntai 7. huhtikuuta 2019

Marissa Jaakola & Ari Väntänen: Takaisin valoon

Helmet-lukuhaasteen kohtaan 2. Kirjassa etsitään kadonnutta ihmistä tai esinettä



Osui silmään tämä kirja tai elokuva netissä ja kiinnostuin. Ystäväni luki tämän kans. Minä jouduin odottamaan pitkän tovin ennen kuin sain tämän lukuun. Oli pitkä varauslista.

Hurja tarina. Marissa Jaakola selviytyi sieppauksesta. Hän haki työpaikkaa lakitoimistoon, jonka oli hoksinut työkkärin sivulla. Hän pääsi haastatteluun. Lakimies vaikutti mukavalta. Marissa tuli valituksi ja aloitti työn. Hän matkusti työn takia Euroopassa. Lopulta joutui työnantajansa siepatuksi Tunisiaan. Marissa pelastettiin sieltä kuukausien jälkeen. Hän oli menettänyt terveytensä. Nippa nappa elämässä kiinni. Suomessakin sitten vielä kaikkea vähemmän mukavia juttuja joutui kokemaan. Hän selvisi. Tässä hänen tarinansa.

Todella upea kirja. Ihan ihmettelee että voiko tämmöistä oikeasti tapahtua Suomessa. Siis Suomessa?! Uskomatonta. Ja miten paljon ihminen jaksaa ja kestää kaikkea pahaa mitä joutuu kokemaan. Niiden ihmisten, joiden piti auttaa ihan työkseen, olivat todella pahoja ihmisiä. Hyi! Kaikki silkkaa väärinkäsitystä, jotka johti rasistiseen suhtautumiseen Marissaan.

Suosittelen todellakin tätä kirjaa. Marissa löysi oman tiensä ja vahvuutensa. Kaikkea hyvää hänelle tulevaisuudessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti