lauantai 20. huhtikuuta 2019

Peter James: Kiistaton todiste

Dekkarihaasteen kohtaan 2. Dekkari, josta olet kuullut paljon, mutta et ole itse lukenut
Helmet-lukuhaasteen kohtaan 12. Kirja liittyy Iso-Britanniaan



Dekkariryhmän haukuttu kirja. Mut minuun kolahti. Ai että tykkäsin. Kirja on jännittävä seikkailu Da Vinci-tyyliin. Kiistaton todiste Jumalan olemassa olosta. Tämä todella veti mukaansa. Aihe vielä itseäni kiinnostava. Luvut mukavan lyhkäsiä että kirja eteni nopeasti.

Toimittaja Ross Hunter saa yllättävän puhelun, joka muuttaa hänen koko elämänsä. Soittaja on tohtori Harry F. Cook, jolla on hallussaan jotakin joka todistaa Jumalan olemassa olon. Hän väittää että Ross tuli valituksi asian esille tuomiseen. Ross on hyvin hämmentynyt eikä meinaa uskoa asiaa. Tapaa Cookin ja päättää sitten ottaa juttuun osaa. Siitä seuraa monenlaista ajojahtia. Mitä Jumalan olemassa olon vahvistamisesta seuraa mm. miljardöörievankelistan bisneksiin, katolliseen kirkkoon, lääkeyhtiöön jne. Rossin kintereillä seuraa palkkamurhaaja, vakoilijoita ja jopa hänen vaimonsa. Vauhtia ja meininkiä riittää.

Lopussa olevassa kiitokset-osiossa oli mielenkiintoinen juttu tarinan synnystä. Vau. Hurjaa.

Peter James kirjoittaa tätä Roy Grace -sarjaa. Ihmiset pitävät niistä. On muutamia muita kirjoja, joissa ei ole Roy Grace, kuten ei tässäkään. Nämä kirjat on niitä Dekkariryhmän haukuttuja kirjoja. Minuun on jokainen kolahtanut. Pidin tästäkin, todella paljon. Tottakai suosittelen, jos aihepiiri eli uskonto kiinnostaa ja seikkailu/jännitys tarina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti