keskiviikko 12. kesäkuuta 2019

Antti Korhonen: Poliittinen eläin



Odottelin innolla tätä kirjaa, koska pidin aikaisemmista Väänäs-kirjoista. Tässäkin seikkailee Väänänen. Tää on politiikkaan liittyvä kirja. Oikein hauska tyyli. Pidän valtavasti tästä tyylistä. Osan noiden hahmojen esikuvat tunnisti. Nimiväännökset todella hauskoja. Osaa en tunnistanut, mutta ei se tahtia haitannut.

Joku tappaa kärkipolitiikkoja eri puolueista. Väänänen on joutunut lapsensa hoitajaksi kotiin. Hän saa työkeikan ja lähtee sitten taas takaisin töihin. Katri Jurmala joutuu etsimään lapselle hoitopaikan. Väänänen saa apua Amerikasta. Hän pelastaa yhden huoran ikävästä tilanteesta, jonka seurauksena tulee taas ruumis. Väänänen joutuu kokemaan pohjattoman surun ja kostaa raivokkaasti.
Loppukohtaus oikein huvittava. Mielenkiintoista odotella minkälaista kirjaa seuraavaksi tulee.

Ehdin näitä opettaja Korhosen kirjoja suositella ystävällenikin. Olikin merkannut ylös jonnekki nettisivustolle nämä kirjat ja aikoi lukea. Jos pitää erilaisesta ja ronskimmasta tyylistä, nämä passaa. On kyl just minun tyyliä että pidän näistä. Ainut miinus oli tuo vieraiden kielten käyttö. Minä kun toimin suomeksi, haluan myös lukea suomeksi. Ei haittaa jos sitä on minimaallisen vähän. Lisäksi näissä kirjoissa on todellisten tapahtumien mukaan ottamista juoneen. Se se onkin hauska lukea, miten kirjailijat osaavat käyttää niitä tapahtumia kirjoissaan.

Lisää kirjoja odotellessa Korhoselta. Lisää lisää lisää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti