torstai 20. kesäkuuta 2019

Golnaz Hashemzadeh Bonde: Olimme kerran

Helmet-lukuhaasteen kohtaan 50. Kirjaston henkilökunnan suosittelema kirja



Argh!!!!!! Vähä varoitusta että tää sit sisältää rumia sanoja. Ei kannata mielensäpahoittajien, ammattiloukkaantujien lukea pitemmälle.

Uskomatonta, mitä paskaa kirjoitetaankin. Kirja oli masentava, kamala, oksettava, kauhean katkera ja negatiivinen. En ymmärrä miksi tämmöisiä kirjoitetaan. Huhhuh! En todellakaan voi suositella kelleen tämmöstä. Phyi!

Tuli ihan paha olo lukiessa tätä ja loppumetrit meni selaillessa pikalukuna että en halunnut lukea tätä enempää. Vaikka ymmärrän toki että sairastunut ihminen saattaa käyttäytyä tälleen ja olla vihainen, katkera. Nahid, viiskymppinen nainen sairastui syöpään ja elinaikaa annettiin vähän. Hän purki vihansa ja katkeruutensa ensin tietenkin lääkäriin. Nahid on iranilainen joka pakeni perheensä kanssa Ruotsiin. Kiittämättömältä vaikutti. Kauhean itsekkäältä ja katkeralta.

Yritän ymmärtää miksi ihmeessä tällaista suositeltiin. Masentaakko ne mut halus. En kyl tosin tiedä oliko suosittelija itse lukenut tämän. Makujahan monia, että toki joku voi tykätä. Minulle tämä oli aivan liian kamalaa luettavaa tai sit olin vaan väärällä tuulella että tämä ei nyt napannut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti