lauantai 15. kesäkuuta 2019

Jarkko Sipilä: Uhripeli



Niuvanniemen mielisairaalasta pakenee Mika Kosonen, joka on pahasti harhainen. Mika yritti aiemmin tapaa ex-vaimonsa ja tyttärensä. Joonas Takamäki oli silloin vuorossa ja pelasti heidät. Mika matkaa Helsinkiin ja yrittää etsiä ex-vaimoaan. Hän pääseekin ex-vaimonsa jäljille ja yritti harhauttaa heidät tapaamiseen. Julia Rask, tyttärensä kanssa hoksivat Mikan ja pääsevät pakenemaan. Tapaavat kummallisen naisen joka antaa Julialle yhteystietonsa. Julia lähtee pakoreissulle. Hän ei voi poliisiin ottaa yhteyttä sossutanttojen takia, kun ne oli uhannu huostaanottaa tytön, jos Julia joutuu vielä kerran johonkin hankaluuteen.

Takamäen sakki joutuu olemaan ilman Suhosta. Suhonen siirtyy ajamaan maijaa. Juuri Suhonen toimiikin nappulana jonka avulla poliisit pääsevät Mika Kososen jäljille. Pian sitten nuorempi Takamäki on Kososen kanssa taas kasvokkain.

Hurja tarina. Erittäin mielenkiintoinen, varsinkin nuo mielenterveydestä kuvailut. Miten Mika Kososen ajatusmalli toimii. Jännittäviä tilanteita ja tarina oli nopealukuinen ja piti hyvin otteessaan.

Kielipoliisien mokomat tartuttanut minuunkin virheiden hoksimiset. Yhden virheen bongasin. Ensin oli Tammi ja myöhemmin Tamm. En sitten tiedä kumpi oli oikein. Oli miten oli, ei vaikutusta tarinaan.

Jäädään taas odottelemaan uutta kirjaa. Suosittelen tätä sarjaa. Oikein hyvä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti