tiistai 18. kesäkuuta 2019

J. R. Ward: Ikuinen rakastaja

Helmet-lukuhaasteen kohtaan 16. Kirjassa liikutaan todellisen ja epätodellisen rajamailla
Pohjoinen lukuhaasteen kohtaan 7. Kirja unelma-ammatistani



Tämä samalla on viimeinen kirja tuohon Pohjoinen lukuhaasteeseen. Perinteisesti aina valintana tämä.

Mary, ihana vahva Mary. Maryn ammatista ei paljoa puhuta. Mary työskentelee asianajotoimistossa jonkinlaisena sihteerinä tms. Vastaa puhelimeen, arkistoi. Sellainen on minun haaveammatti. Toimistotyö on minulle ihanne ala ja erityisesti asianajotoimisto. Rakastan lakialaa. Mary on aiemmin työskennellyt terapeuttina autistisille lapsille. Mary osaa viittomakieltä. Se on minulle tärkeää. Viittomakieli, maailman kaunein kieli. Kuin kädet tanssivat kertoen tarinoita, asioita, kysyen, käskien, jokellellen, juhlien jne. Kaunista. Ei ole toista samanlaista.

En muista että olisin aiemmin itkenyt tätä lukiessa. Nyt kosketti tämä tarina vahvasti. Joka lukukerralla kokee eri tavoin tämän tarinan. Tämä on Maryn ja Rhagen rakkaustarina. Kirja on myös siksi minulle tärkeä koska tässä kirjassa tapaamme Johnin. John on mykkä, hän kuulee. Hän käyttää viittomakieltä. Mary pääseekin käyttämään viittomakieltä Johnin kanssa. Ihanan liikuttavaa.

Rhage on vampyyri, mustan tikarin veljeskunnan jäsen. Mary taas syöpäsairas ihminen. Mary joutuu Johnin kautta vampyyrimaailmaan mukaan. Mustan tikarin veljeskunta taistelee lessereitä vastaan. Lesserit tapaavat vampyyreja.

Sarja on todella hyvä, mielenkiintoinen. Sydän itkee verta kun emme saa tälle sarjalle halukasta kustantajaa. Kukaan ei ota tätä että saisimme tulevat kirjat käännökseen. J. R. Wardin eli Jessica Birdin Wikipedian sivulla näkee uusia kirjoja paljon tulleen. Ketään ei kiinnosta. Olen kysynyt kysymästä päästyänikin eri kustantamoiden kiinnostusta. Huonolta näyttää. Olen väsynyt. Tunnen olevani yksin asian kanssa, joka yrittää taistella saadakseen kirjoja suomeksi. Faneja löytyy ja uusia faneja tulee sitä mukaa kun lukijat löytää tämän sarjan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti