torstai 3. marraskuuta 2016

Arttu Tuominen: Murtumispiste



Ihastuin ikihyväksi Artun esikoisteokseen Muistilabyrintti ja innolla lähdin hakemaan tätä toista kirjaa. Kirjoja oli kyl ennestään mutta halusin tämän lukea ensin.

Pääkaupunkiseudulta Poriin oli tullut Veljeskunta, uusi rikollisjärjestö. Porissa riehuu myös raiskausten sarja, jossa kaikki ei tunnu olevan kohdillaan. Janne Rautakorpi on jäänyt työkyvyttömyyseläkkeelle ja tilalle palkattu omalaatuinen ylikonstaapeli Ilari Strand. Koko Suomea ravisteleva julma rikos tapahtuu ja se tempaa Rautakorven mukaan tutkintaan kesken toipumisprosessin. Kirjassa seikkaillaan Porissa, Atlantin valtamerellä, aavikon kuumuudessa sekä Afrikassa.

Kirjassa on raakoja kohtauksia, jotka eivät sovellu herkemmille ihmisille. Onneksi ne tilanteet ovat nopeasti ohi ja kirjailija ei jäänyt mässäilemään niillä. Paljon mielenkiintoisia käänteitä ja tapahtumia. Eri tavalla kirjoitettu kirja. Tiedetään kuka syyllinen mihinkin. Yleensähän kirjan lopussa syylliset paljastuu. Tässä tiedettiin jo aikaisemmin. Mutta jäivätkö kiinni, mitä heille tapahtui. Kirjassa jäi paljon kohtia mitä kenties ratkeaa seuraavissa kirjoissa. Oikein innolla jään odottamaan seuraavaa kirjaa. Sainkin kuulla että 2 kirjaa tulee vielä tätä sarjaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti