keskiviikko 6. joulukuuta 2017

Eve Hietamies: Yösyöttö



Tätä kyllä muutama läheinen kehunut että minäkin sitten luin. Tykkäsin. Piti kipittää hakemaan jatko-osa kirjastosta. Onneksi omatoimi oli auki että sai hakea. Pääsee tarinaa jatkamaan. Sen seuraava osa on varattuna ja sijalla 273. Huhhuh!

Tästähän on elokuvakin tehty että sillä vissiin tämä rummutus alkanut. Onneksi. En tiedä olisiko muuten tullut luettua.

Kirja kertoo Pasasen perheestä. Antista tulee Paavo-pojan yksinhuoltaja. Pia-vaimo ottaa hatkat ja myöskin pimahtaa totaalisesti. Niinpä Antin pitää sit opetella elämään Paavon kanssa. Monenlaisia hauskojakin kommelluksia. Antti käy Paavon kanssa parissa kerhossa. Vahingossa hän valehtelee vaimonsa kuolleen. He myös menevät puistoon jossa Antti sit tutustuu äiteihin. Oppii monenlaisia asioita. Hauskasti käy ilmi miten erilaisesti miehet ja naiset puhuu ja ajattelee. Antti tölväsee muutaman kerran väärin ja tietysti naiset mulkoilee ja päätä pyörittelee. Antti on tutustunut Enniin ja välit katkeaa kun kerran Ennin ja hänen tyttärensä Tertun ollessa kylässä, Enni saa selville että Pia on elossa. Suuttuu tietenkin ja pitkään olivat välit katki. Vasta loppupuolella sopu syntyy kun Enni pelastaa Paavon. Suostuu lopulta kuuntelemaan Antin tarinan.

Lyhyestä virsi kaunis. Telkku kutsuu ja samoin tämän jatko-osa. Kinusin myös luvan tehdä perunalaatikkoa. Saa nähdä mitä siitäkin tulee.

Suomi täytti 100 vuotta tänään. Hyvää Itsenäisyyspäivää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti