tiistai 26. joulukuuta 2017

Jussi Adler-Olsen: Metsästäjät



Osasto Q taas seikkailee. Carl ja Assad saavat sihteeriksi Rosen. Tästä tulee hauska kolmikko. Mihin kaikkeen tarinat heitä vielä vievät.

Tämä tarina mielenkiintoinen. Väkivaltainen tarina. Ei sovellu herkemmille. Tässäkin mennään menneisyyteen. Syyllinen on saatu kiinni ja istuukin linnassa. Mut onko hän ainut syyllinen vai syyllinen ollenkaan.

Vuonna 1987 löytyy sisarukset murhattuina kesämökiltä. Juttu päättyi mystisesti Carlin pöydälle. Kuka sen on sinne tuonut ja miten. Murhajutussa epäilyt ovat hienon sisäoppilaitoksen oppilaita. Heistä on osa yhteiskunnan huipulla. Tietynlaista jengiä epäiltiin syyllisiksi kunnes tämä yksi tunnustaa.

Jengi kuitenkin hajoaa. Nainen, Kimmie katoaa. Elää kaduilla kodittomana. Jengin pojat jotka ovat nykyään rikkaita miehiä yhteiskunnan huipulla etsivät Kimmietä. Kimmie tietää asioista ja on vaaraksi heille. Samalla Carl, Assad ja Rose etsivät Kimmietä myös. Carl saa haltuunsa Kimmien salaisen laatikon jossa käy ilmi että tavarat ovat metsästysmuistoja uhreilta.

Miehetkin harrastavat metsästystä edelleen mutta eivät sentään ihmisuhreilla. He järjestävät metsästysretkiä yksityisellä mailla. Kutsuvierainen kaltaisiaan miehiä. Sinneppä päättyvät myös Carl, Assad ja Kimmie. Ketkä sieltä selviää ja ketkä ei.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti