maanantai 7. toukokuuta 2018

Nele Neuhaus: Susihukka



Wow minkälainen kirja. Pidin ehdottomasti. Mielenkiintoisella tavalla lukija viedään tarinaan sisään. Tässä ei osasta henkilöistä pystynyt selkeesti näkemään kuuluuko hyviksiin vaiko pahiksiin. Myös taitavasti leikitellään ulkoisella ja sisäisellä näöllä. Kaikki ei ole sitä miltä näyttää. Ulkoinen olemus on ristiriidassa sisäisen olemuksen kanssa. Tämä oli kiehtovaa.

Ihmishirviöitä yhteiskunnan korkeimmilla paikoilla. Pikkuhiljaa vyyhti alkaa purkautua. Joesta löytyy nuoren tytön ruumis. Kukaan ei tunnu tyttöä kaipaavan. Tytölle on tehty väkivaltaa. Aikaa kuluu, poliisit Pia ja Oliver turhautuvat. Sitten pahoinpidellään kuuluista tv-juontaja. Hän oli saanut erittäin arkaluonteisen jutun. Siitä tiesi vain pieni sisäpiiri. Yks kuitenkin oli kertonut jollekin toiselle. Siitä seuras kaikkea pahaa.

Lavastettuja syyllisiä. Vaiennettuja työntekijöitä. Näin tämä pedofiilirinki toimi. Lonkerot ulottuivat joka paikkaan. Taitavalla tavalla kudottu tarina. Piti otteessaan ihan loppuun asti. Vaikka aihe raaka, niin tässä ei silti mässäilty väkivallalla liiallisuuksiin.

Nele Neuhaus parantaa vaan kirja kirjalta. Erittäin hyvä kirjailija. Oikein mielenkiinnolla odottelen seuraavia kirjoja. Jäänyt kyllä nyt hyvin mieleen tämä kirjailija. Voin hyvin suositella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti