keskiviikko 21. marraskuuta 2018

Jenny Rogneby: Leona ihmisen hinta



Kirja jatkaa tarinaa mihin edellinen osa jäi. Leona näkee unissaan kun hänen pomonsa, Alexandra kuulustelee häntä sairaalassa siitä ryöstöstä. Leonan ja Alexandran välit ovat todella huonot. Alexandra alkaa vakoilla Leonaa. Käy tapaamassa vankilassa edeltäjäänsä, joka sanoo vahvasti että pysy erossa Leonasta. Alexandra ei tottele ja sillä on sit todella huonot seuraukset.

Kirjassa käsitellään elinkauppaa. Junaradalta löytyy nainen joka yritti itsemurhaa, vai yrittikö. Nainen jää eloon ja huomataan että kaikki vammat eivät tulleet junaonnettomuudesta. Häneltä oli poistettu munuainen ja haava ommeltu todella huonosti. Pian sitten torille ilmestyy koditon mies, jolta puuttuu silmät. Kukaan ei välitä. Leona on todella vihainen asiasta. Uhrit puhuu että kaksi vartijaa veivät heidät. Siksi kukaan ei puuttunut asiaan.

Pian Leona huomaa itsestään kauhistuttavan asian. Hän alkaa selvittämään todella suurella vimmalla ketkä ovat nämä elimien leikkaajat ja kuka on välittäjä. Leona on suhteessa Davidin kanssa. David sotkeutuu todella pahaan juttuun. David haluaa pois rikollisesta elämästä. Homma ei onnistu niin David päättää lähteä. Sekään ei ole niin yksinkertaista.

Leonan tuttava pääsee pakoon näiltä elinrosvoilta ja hänen avullaan Leona saa paikan selville. Yksi tekijöistä jää kiinni. Häneltä lopulta saadaan kiskotuksi nimet ketkä tässä hommassa on mukana. Leona meneekin sitten sinne leikkauspaikkaan, yksin. Luonnollisesti hän saa apureita mukaansa. Loppukohtaus on todella jäätävä. Odotan aivan innolla jatko-osia miten tässä tuli sitten käymään.

Kirja kyllä todella kiskaisi mukaansa. Luin tämän kuin ahmien. Leona on todella kiehtova tyyppi. Oikein odottaa mitä hän seuraavaksi keksii ja kuinka hän selviää tilanteista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti