maanantai 19. marraskuuta 2018

Jenny Rogneby: Leona tarkoitus pyhittää keinot



Toinen kirja Leona Lindbergistä. Leona on vähän erilainen poliisi. Hän venyttää rajoja ja tulkitsee omalla tavallaan asioita. Leona on hyvä pitämään luentoja. Tällä kertaa hän luennoitsee aiheesta miten tehdä täydellinen rikos.......rikollisille. Mielenkiintoista. Leona haluaa rikollisten kanssa tehdä ison ryöstön, koska tarvitsee kipeästi rahaa velkojalleen. Hän valitsee rikollisista sopivan ryhmän. Eihä tietenkään mene niin kuin pitäisi mennä. Mutkia tulee matkaan.

Leona ja poliisit saavat tutkittavakseen itsemurhaiskun tekijän, joka jää eloon. Mies haluaan nimenomaan Leonan kuulustelijaksi. Mies avautuu Leonalle itsestään.

Leonan psyyke on kovilla koska lapsensa kuoli ja tuli vielä avioero ja lisäksi velka. Hän käy terapiassa. Pääsee tilaisuuden tullen näkemään mitä hänestä oli kirjoitettu. Hän järkyttyy lisää.

Erittäin virkistävän erilainen kirja. Pidän todella paljon tästä. Helppolukuista ja mielenkiintoista tekstiä. Tämä tuulettaa mukavasti vanhoja tyylejä. Antaa ihan toisenlaista lukuelämystä. Kolmannen kirjan saan pian kans lukuun. Oikein toivon että tämä sarja jatkuu. Leona Lindberg on oikein kiinnostava ja erilainen. Lisäälisää tätä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti