keskiviikko 14. marraskuuta 2018

Michael Katz Krefeld: Sopimus



Tämä kyllä oli ihan parasta tässä sarjassa. Wow mikä kirja. Erittäin mielenkiintoinen ja piti hyvin otteessaan. Avasi asioita ja tapahtumia ihan uudelle tasolle.

Ravnin tyttöystävä Eva kuoli 5 vuotta sitten. Ravn haluaa selvittää asiaa ja se vaivaa häntä. Hänet houkuteltiin tutkimaan eräitä asioita juuri tämän menneisyyden takia ja saadakseen selville kuka murhasi Evan ja ketkä sen takana oli. Ravn joutuu tekemään yhteistyötä vanhan vihollisen, Kaminskin, kanssa. Pääsevät yhä lähemmäs murhaajaa sekä sitä tiettyä ryhmää.

Kirjan lopussa oli kirjailijan kirje lukijoille. Voi kun olisi ihana osallistua palautteen antamiseen, mutta meiltä puuttuu yhteinen kieli. En usko hänen osaavan suomea ja itsekään en osaa mualimman kieliä. Kirjeessä kävi ilmi että tähän sarjaan tulee lisää kirjoja. Ilahduttava tieto. Vähän luulin että tämä päättyy tähän, mutta mahtava homma että vielä jatkuu.

Teen niin kuin kirjailija toivoo. Kun pidän kirjoista erittäin paljon, niin suosittelen myös kirjoja toisille. Kantsii alusta aloittaa ekasta osasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti