tiistai 13. kesäkuuta 2017

J. K. Johansson: Noora

Ei sovi vapaana oleviin Helmet-lukuhaasteen kohtiin.

Sopii kohtiin: 2. blogi, 6. monta kertojaa, 7. salanimi/taitelijanimi, 15. harrastus/harrastetaan, 17. kannessa sinistä ja valkoista, 24. selvitetään rikos, 35. erisnimi, 45. suomalainen nainen ja 47. kahden haastekohdan kriteerit



Palokaski -sarjan toinen osa. Jatkaa ensimmäisen osan tarinaa. Ekassa osassa oli Laura, suosittu tyttö joka löytyi kuolleena. Kirjan lopussa Noora meni Miian vastaanotolle jossa kertoi pelkäävänsä olevan seuraava.

Korhonen ja Miia eivät usko että Lauran kuolema oli onnettomuus. Joten he tutkivatkin juttua. Korhosen pojanpoika, Saska haaveilee poliisin urasta. Saska hieman tutkii myös Lauran kuolemaa. Sattuukin sitten kuntosalilla tapaturma. Olen kyl hyvin harmissani kyseisen hahmon poistumisesta.

Noora, Lauran koulukaveri. Laurahan oli suosittu. Noora pitemminkin näkymätön, joka haluaisi olla suosittu. Noora päättää sitten perustaa blogin, Madden. Mielikuvituksellista elämää ja saakin paljon seuraajia ja nousee hyvin suosituksi. Madde saa kaikenlaisia yhteistyötarjouksia. Erääseen hän tarttuukin ja saa sieltä sitten lahjan. On hyvin tyytyväinen että on nyt kuin Laura oli. Madde kutsutaan juhliin. Miia yritti Laurin kautta varoittaa Nooraa koska Lauri tiesi kuka on Madde.

Miia pähkäilee edelleen Antin ja Mikaelin välillä. Nyt selvisi tässä kirjassa kuka se Antti oikein on. Luulen että kirjailijan moka koska yhdessä paikkaa paljasti Antin nimen vaikka aluperin oli kysymys mieshenkilöstä. Mut liekö sit ollut vahinko vai tarkoitus. Korhonen varoittaa Miiaa juuri ajoissa ennen kuin Miia ja Antti ottavat kunnolla yhteen. Antin sanat oli hyytävät.

Tiina Ojantauksella tuntuu olevan lonkerot joka paikkaan.

Korun arvoitus alkaa selvitä. Minulla on jo omat ajatukset tästä ja luulen että Venlan tarinassa selviää osunko oikeaan. Se onkin seuraavana luvussa, koska kirjasto on kiinni. Sieltä olis tulossa sellainen kirja jolla on jatkovaraus ettei voi uudestaan lainata. Se täytyykin sitten heti paikalla lukea pois päiväjärjestyksestä. Mut ajattelin Venlaa aloitella kuitenkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti