lauantai 13. tammikuuta 2018

Eija Piekkari: Haamupari

Helmet-lukuhaasteen kohtaan 6. Kirja on julkaistu useammassa kuin yhdessä formaatissa



Eija Piekkarin kirjoista ollut kans Dekkariryhmässä puhetta. Nyt sit sain itsekin lainattua ekan osan. Toisiin sujahtaa matkaan nopeasti ja toisiin sitten ei. Tähän en heti päässy sisään mutta jossakin välissä. Taisi olla se kun taitavaa kuvailua henkilöistä ja tapahtumista. Sujahti sit sisään ja halusi tietää lisää.

Kristiina "Krisse" Elo, poliisi, joka harrastaa kansantansseja. Harrastukseen liittyykin tämä tapaus. Ovat leirillä ja eräs tanssijoista löytyy kuolleena. Kyseessä on väkivaltainen kuolema. Kaikkia pelottaa että kuka on syyllinen. Käy ilmi että toinenkin kuolemantapaus liittyy tähän ja myöhemmin vielä kolmas. Kovasti selvittelyä kuinka nämä liittyy yhteen, onko kyseessä yksi murhaaja vai kaksi.

Kristiina on eronnut ja kipuilee vielä avioeroaan. Ex-mies on alkanut seurustella. Kristiina törmää tähän uuteen naiseen. Se onkin kova kolaus. Kristiina ja ex-mies Esko selvittelevät vielä avioeron syitä. Kävikin ilmi että Esko oli ymmärtänyt asioita väärin. Kristiina ei ole voinut kertoa luottamuksellisia asioita ystävästään Sampasta. Samppa itse tulee myöhemmin kaapista ulos jolloin asia selviää Eskollekkin. Esko ollut ihan turhaa mustasukkainen. Eskon uusi naisystävä, Anneli pimahtaa totaalisesti ja käy hyökkäykseen.

Kaikkein mielenkiintoisin hahmo tässä kirjassa on sivuhahmona oleva poliisi, Riikka. Aivan ihana tyyppi. Riikka on jämähtänyt pikkutytöksi, puhetta pulppuaa ja on lapsellinen. Isin ja äidin pikkutyttö. Kollegat epäilee että Riikka on edelleen neitsyt. Ovat veikkauskassan laittaneet että se joka kysyy Riikalta onko hän neitsyt niin saa potin.

Kirja päättyi niin herkulliseen tilanteeseen että oli ihan pakko heti paikalla varata seuraava osa.

Eija Piekkari, oot ihan loistava. Minä ihastuin kirjaasi. Kiitos kun olet. Lisää kirjoja, kiitos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti