tiistai 7. toukokuuta 2019

Antti Heikkilä: Lääkkeetön elämä



Osui silmään Facebookissa tämä kirja. En silleen kiinnittänyt ensin huomiota. Vasta kun se kauhee kohu nousi ja vastustus niin halusin sit itsekin lukea että mitä mieltä minä olen. Toki olen Heikkilän kirjoihin ja ajatuksiin aiemminkin tutustunut että tiedossa oli.

Kirja on yllättävän helppoa lukea, sujuvaa tekstiä. Yleensä en pidä tietokirjoista kun ne on niin ympitylsiä ja puuduttavia. Tämä ei ole sellainen. Kiinnostava. Lukiessa hoksin muutaman kaverin jotka ovat tätä ruokavaliota ja liikuntaa noudattanut. Ovat laihtuneet ja voivat todella hyvin. Hoksin tässä senkin että tässä kirjassa on täysin niitä juttuja mitkä minuun osuu. Ajattelin ainakin yrittää.

Kirjassa kerrotaan monenlaisia asioita. Insuliiniresistenssi, kolesteroli, vitamiinit, ketodieetti, liikuntaa, ruuat, rasvat jne. Kirjan lopussa on ruokaohjeita ja myös lähdeluettelo.

Ymmärrän kyllä oikein hyvin tämän vastustuksen, koska sillohan lääkejätit, bonuslekureineen ja ruokateollisuus menettää rahaa kun ihmiset paranee ja rupiaa syömään oikein. Tottakai he pistää kynsin ja hampain hanttiin. Onhan tämä ollut kauan tiedossa.

Suosittelen tottakai lukemaan tätä. Tiedän, ei kaikille välttämättä kaikki sovi. Ihminen on kuitenkin yksilö. Yhdelle toimii yks, toiselle toinen. Jokainen omanlaisensa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti