torstai 30. toukokuuta 2019

Kari Häkämies: Rehelliseksi tunnettu

Dekkarihaasteen kohtaan 5. Dekkari, jännityskirja kirjailijalta, jonka tuotantoa en ole lukenut aiemmin ja jonka nimessä on å. ä tai ö



Olipa kontsikas ja pitkä haasteen kohta. Onneksi löyty kirjastosta tämä eka kirja. Tiesin kyllä että Häkämies on politiikko. Kirjakin liittyy politiikkaan. Se nyt on aihe, jonka hän tuntee.

Asunnosta löytyy kuollut mies ja näyttää ensin että on onnettomuus, joka muuttuukin murhatutkinnaksi. Kuollut mies kuuluukin poliittiseen eliittiin. Kohuhan siitä syntyy. Tutkinnat ulottuvat eduskunnan ja hallituksen käytäviin. Oikeusministerin avustajakin tuntuu olevan sotkeutuneen tapaukseen.

Tämä oli monitahoinen kirja. Välillä teksti oli kovin korkealentoista, sivistyneistön kieltä ja välillä taas ihan ymmärrettävää suomea. Vähän jokaiselle jotakin. Silti häiritsevää lukea niitä kohtia joita ei vain yksinkertaisesti ymmärtänyt. Osin pysyi hyvin mukana ja osin taas ihan pihalla. No, tämä oli ensimmäinen. Katsotaan mimmosia muut ovat. Kaverini mainitsi että luki yhden Häkämiehen kirjan ja hänen mielestä helppolukuinen. Täytyy tutustua itse. Aihepiiri oli kiinnostava.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti