perjantai 17. toukokuuta 2019

Etusivun rikokset

Helmet-lukuhaasteen kohtaan 37. Pienkustantamon julkaisu
Pohjoinen lukuhaasteen kohtaan 9. Kirja, joka sijoittuu Pohjois-Suomeen



Vähä aita matalin tuon Pohjois-Suomi kohdassa kun maininta riitti. Piti tutkailla onko CrimeTime pienkustantamo, on minun mielestäni.

Monta lyhyttä tarinaa toimittajilta eri rikostapahtumista. Kyllä näitä samoja tarinoita hoksinutkin sillo mediassa. Osa enemmän tuttuja ja osa taas ei silleen kun en ollu lukenut enkä kiinnostunut. Kirjassakin skippasin erään tarinan kun ei yksinkertaisesti kiinnostanut koko tapaus. Jäi vain mielikuva että kyseiset toimittajat ratsasti tekijällä. Ei antanut hyvää kuvaa. En halunnut tuhlata aikaani lukemalla heidän hyväksikäyttämistä.

Tarinoista löytyy mm. Oulun insesti-isä, Mikkelin panttivanki-tilanne ja räjähdys, Eerikan tapaus, Anneli Auer ja monta muuta.

Eerikan tapauksesta vissiin tulossa tai tullut kirja. Täytyy tosiaan googlata onko. Sekin kiinnostaa. Googlasin ja eipä ainakaan osunut silmään.

Sitten tämä Puolustusministeriön moka oli mielenkiintoista lukea. Kaksoiskansalaisuuksista.

Yksi tarina sai kyyneleet valumaan. Voi minkälaisia ihmishirviöitä, tappoivat koiran. Tuli niin paha olo ja muutenkin heidän tekemiset aiheutti oksetusta. Aivan kamalia ihmisiä. Jokainen käsittääkseni tänä päivä ovat vapaita ja jopa muuttuneita.

Voin vaan mielessä kuvitella miten rankkaa toimittajilla, poliiseilla, oikeustyöntekijöillä on kuulla ja nähdä tällaisia juttuja. Tämä yksi oli niin karmaisevaa luettavaa.

Kirja oli mielenkiintoinen ja hyvä. Sopivan lyhyitä juttuja ja erilaisia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti