torstai 23. toukokuuta 2019

Seppo Jokinen: Rottasankari



Kun poliisia kohti ammuttiin, niin sen seurauksena Koskinen joutuu tutkinnan kohteeksi, onko toiminut väärin. Turusta tulee tutkija paikalle ja vie pari tapausta Tampereen poliisilta. Pommiuhkaus messuhallilla. Koskisella vastoinkäymisiä riitti ja pinna kiriällä. Pian sitten tehtaan laborantti yritettiin tappaa kotonaan. Joku näki, meni paikalle ja soitti apua. Livisti paikalta pois. Vyyhde kiristyy ja Koskisen pinna kiristyy. Ullan lapsilla on yllätys Ullalle ja Koskiselle. Poliisia taas ammutaan ja tällä kertaa vaarallisesti osuen. Kaikki kokoontuvat sairaalaan ja siellä sitten yhteenottoa kun Koskisen pinna poksahti.

Tykkään kovasti tästä porukasta. Kaikki niin erilaisia ja mielenkiintoisia. Tarinaan pääsee nopeasti sisään ja pitää yllä jännitystä kuinka tässä käy ja mitä seuraavaksi tapahtuu.

Mielenkiintoisia aiheita ikä, eläkkeelle, Tampereen ratikka. Hyvin on otettu mukaan näitä asioita. Niin, nämä Koskisen pooppoo ikääntyy ja keskustelua eläkkeelle jäämisestä. Yksi poliiseista jäikin eläkkeelle. Halusi kertoa Koskiselle mieltä painaneesta asiasta, mutta ei ehtinyt.

Jatkoa odotellessa. Suosittelen Jokisen Koskis-sarjaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti