tiistai 15. tammikuuta 2019

Anna-Leena Härkönen: Kaikki oikein

Helmet-lukuhaasteen kohtaan 35. Kirjassa on yritys tai yrittäjä



Kirjastossa sattumoisin osui tämä kirja silmään. Nappasin matkaan kun en ollut lukenut.

Suomihan on lotto-kansaa. Lototaan ja jännätään sekä toivotaan täysosumaa. Kirjassa Eevi ei ole oikein välittänyt lotosta. Ostipa sitten kerran yhden rivin. Ylläripylläri, se olikin ainoa oikea rivi, kaikki oikein. Siitä alkoikin uusi elämä Eevillä ja miehellänsä Karilla. Kari on alkoholiin taipuvainen ja ryyppäys lähteekin lapasesta sitten. Rahaa riitti kuin roskaa, mutta toiko se onnea. Ihmissuhteet oli menossa uusiksi ja joitakin asioita joutui sitten selvittelemään. Joissakin se kateus osui päälle pahastikin.

Yritys-kohdan nappasin siitä kun Eevi osti yrityksen, ihan vaan siksi koska sattui sinne menemään ja siellä hoksimaan että hänen koulukiusaaja oli myyjänä siellä.

Ihan mukava luettava. Kevyt, viihteellinen. Osin tuo alkoholi-asia hämmennytti ja humalaisten käytös. Minä vihaan alkoholia ja pelkään hysteerisesti humalaisia. Hämmennytti se miten rohkeutta riitti ja Kari ei hakannut tms. eikä ollut väkivaltainen. Kokoajan odotin että koska se väkivalta asuu kuvioihin mukaan kun alkoholin käyttö oli reipasta. Astuihan se, mutta ei siinä muodossa mitä odotin. Yllättävää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti