tiistai 22. tammikuuta 2019

Karen Kingsbury: Epätoivon vangit

Helmet-lukuhaasteen kohtaan 1. Kirjan kannessa on ihmiskasvot



Sarjan 2. osa. Samoja henkilöitä mukana. Dayne Matthews, näyttelijä, suosio ei ole laskenut. Dayne on levoton ja etsii rauhaa. Etsii väärästä paikasta. Epäilee ja tutkii. Elokuvan teko alkaa siellä Bloomingtonissa. Dayne karkaa sinne etukäteen, koska haluaa tavata Katyn. Katy Hart ohjaa kristillistä lasten teatteria. Teatteri kohtaa tragedian. Käsitellään kuohuvan vihan tunteita ja nähdään Jumalan vaikuttama suuri muutos nuorten sydämissä.

Baxterin perheessä Ashley tukkii nokkansa isänsä asioihin. Ashley ajattelee auttavansa isää. Todellisuus iskee vasten kasvoja ja järkytys on suuri. Isä ja tytär käyvät hyvän keskustelun. Isäkin saa purkaa tunteitaan.

Tämä kirja oli täynnä tunnetta, surua, itkua, epätoivoakin. Nimi kyllä oikein passeli. Itkua riitti pitkäksi aikaa. Rakastan tätä sarjaa. Tilasin jo 3. osan. 4. osa näytti olevan meidän lähikirjastossa. Tämä on samalla jännittävää lukea. Paljastuuko totuus, saavatko toisensa, löytävätkö perheenjäsenet toisensa. Ihan vautsivau. Aivan mahtava sarja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti